2016. december 23., péntek

21. What is happening to me? (+18)

Ujjai letévednek a nedves alsóneműmhöz, de ő leszakítva rólam azt, izgatni kezdi vaginám. Először csak masszíroz, majd belém vezeti valamelyik ujját. Ajkaival nyakamra tér át, én pedig hátrahajlítom a fejem, hogy jobban hozzáférjen. Kizárom a szavakat, kizárok mindent magamból és az érintéseknek szentelek minden percet, másodpercet. Másik keze végig szalad derekamon, combomon, majd fenekemhez érve, belemarkol farpofámba. Nyögést eresztek ki ajkaim közül, s újabb ujjat csúsztat be, s kettővel tágít már. Kulcscsontomat enyhe puszikkal lepi el, végig nyal nyakam jobb oldalán, ami kuncogást vált ki belőlem. A szemembe néz, én is így teszek. Hiába ömlik ránk liternyi vízsugár, így is tisztán látom, ahogy láng gyullad szemeibe. Ujjaimmal végig simítok felkarján, majd mellkasán, végül tarkóját ragadom meg és húzom közelebb. Engedd a csóknak. Végig szaladok nyelvemmel alsó ajkán, majd beleharapok. Szemkontaktunk nem szakadt meg, sőt egy kis gonoszság is felcsillan abban az óceán kék íriszekben. Ajkait szétnyitja, nyelvünk mikor összecsap, mint két ellenség, kik oly régóta sóvárognak a másik után. Hátán végig simítok, s úgy látszik ennyire volt  szüksége. Két ujját kihúzza, letépi rólam az alsóm, s repül a melltartó után.
- Nincs nálam óvszer. - jelenti ki beleharapva az ajkába.
- Szólj! - kacsintok rá, s ő is hamar elvigyorodik, majd kisebb matatás után belém vezeti magát. Gyorsabb lihegések szakadnak fel belőlem, majd teljesen megtölt. Szemembe néz, kíváncsian én pedig füléhez hajolok.
- Mire vársz, Bébi? Mozogj! - puszit lehelek füle mögé, mibe beleremeg, de nem kell többet mondanom. Ajkai kulcscsontomat lepik el újra puszikkal, miközben vad tempóba kapcsolt. Nyöszörgök. A ránk eső vízcseppek sem enyhítenek a helyzeten, mintha tűzre benzint öntenénk. Kapaszkodom a srácba, érzem, hogy ez a menet gyors lesz, mert se perc alatt a csúcshatáránál vagyok, s ezzel nem vagyok egyedül.
- Baba... - morog fel állatias hangon.
- Húzódj ki. - halk hangomat alig érti. Szemembe néz, mire biccentek. Kihúzza magát, én pedig leereszkedem. Megcsókolom, majd áttérek nyakára, miközben hajtincseit húzogatom. Mélyről jövő sóhajt ereszt ki, elmosolyodom. Lefelé haladok, végig puszilom felkarját, mellkasát, s így haladok, míg a térdemre nem ereszkedem. Velem szembe meredező farka elmenetelre készen áll. Kezeimbe viszem, s érzem a lüktetést tenyerem alatt. Felnézek rá. Hátrahajtott fejjel, lehunyt szemmel vár. Mozgatni kezdem kezeim, majd számba vezetem a péniszét és először csak szopogatom, s az elő váladék megindul. Végig nyalok méretén, mire hörgést kapok felülről. Újra felpillantok. Lou engem néz, csak engem, de olyan csillogással a szemében, amit még sose láttam. S megteszem. Bekapom a farkát, amire ő azonnal rásegít. Hajamba túr, s tempót diktál, majd mikor eléri őt az orgazmus, mélyről jövő morgás szakad fel belőle, keze leáll, nem add több lökést, de én nem állok le. Lenyelve a váladékét folytatom tovább, s pár perc múlva ismét felnyög. A második menet sokkal hamarabb vége tért. Mikor végeztem, Louis segített felállni és csókot nyomott a számra.
- Imádnivaló vagy! - kacsintott rám, miközben derekamra simította a kezét.
- Oh, köszönöm, mondták már. - nevetek fel.
- Viszont te még nem mentél el, Szépségem. S garantálom, hogy nem is fogsz könnyen. - kacsint rám gonosz mosoly kíséretében, majd felkap, menyasszonyi stílusban, s becipel a szobába. Ledob, majd rám mászik. Megcsókol, szenvedélyesen lágyan, ujjaival végig simít testesemen, majd megakad vénuszdombomnál. Lejjebb csúszva csiklómat kezdi el masszírozni, ami miatt belenyögök csókunkba.
- Helyes, jó kislány. - nevet fel, majd puszit nyom számra, s lejjebb halad. Melleimhez érve körbe nyalja a bimbót, majd bekapja, miközben a másik keze markolja a másikat. Ujjai ismét bennem, de most nem tágít, hanem körözz, de még hogy. Újabb nyögés szakad fel belőlem, mire szemembe néz. Rám kacsint, szája elhagyja mellem, majd végig puszil a hasamon, néhol meg is szívja, majd végül elér vaginámhoz. Újabb nyögés szakad ki belőlem, mikor belém nyal, s újabb ostorszerű csapásokkal közelebb juttat valami újhoz. Kihúzza ujjait, s mikor elhinném, hogy szimplán csak nyalni fog valamit belém helyez. S az a valami rezegni kezd bennem. Jajj, nee. Megtalálta.
- Mocsok. Mondtam, hogy rossz fiúkat nem szabad a szobámba engedni. - morgok fel, s párnát szorítok szám elé.
- Ugyan, bébi, nem soká csak engem fogsz érezni, légy türelmes. - kuncog fel, miközben a legerősebb fokozatra kapcsol. Oh, mamám. Nyöszörgök, vonaglok, de azonnal feltűnik a szerkezet hiánya. Lou viszont azonnal helyettesíti a farkával. Felhörgök. Rám néz, ujjaival végig simít arcomon, majd belém lök egy hatalmasat. 

- Ne félj, baba, van rajtam óvszer. - fülemhez közel hajolva még belsőségesebbé teszi a köztünk lévő szikrákat. Közelebb húzom, csókot lehellek ajkaira, miközben lábamat derekára kulcsolom. Ajkaim szétnyílnak egy újabb lökésnél, s ezt kihasználva Lou nyelve átszökken és nyelvcsatába kezdünk. Az orgazmus szele az ajtóban kopogtat, de ez nem elég. Lou keze végig siklik testemen, belecsíp mellbimbómba, majd tovább halad s csiklómat kezdi el masszírozni. Ez már nem csak szél. Ez egy kibaszott tornádó. A szemembe néz, mélyen s mosolyogva biccent, miközben egy utolsó lökéssel eléri g-pontom. Elakad a lélegzetem, s túl gyorsan kezdem beszívni utána a levegőt. Sikításomat elnyeli Lou tűzforró ajkai, amint lecsapnak rám. Hörgése is számban hal el, s pár másodperc múlva válunk csak el. Kihúzódik belőlem, az óvszert a kukába dobja s eltűnik a fürdőben. Fejemet fogva figyelem a plafonon levő csillagokat, miközben azon gondolkodom. Mi az Atyaúristen volt ez?

Sziasztok, Manócskák! Meghoztam az új részt, s holnap is hozok egyet, miveeel... Louis Tomlinson szülinapja lesz♥ meg persze karácsony 😅 Remélem tetszett ♥ Pussza minden kedves olvasómnak 😘

2 megjegyzés: